Helal sana Pereira

Helal sana Pereira

SPOR Haberleri

G.Saray Muslera, Sneijder, Podolski ve Selçuk; Trabzon ise Cardozo, Cavanda, Mbia gibi oyuncularını kupada oynatmazken; F.Bahçe'nin hocasının yıldızlarını sahaya sürmesi takdirle karşılandı

Ziraat Türkiye Kupası ikinci maçında Antalyaspor'u farklı mağlup eden F.Bahçe'de en büyük övgüyü teknik direktör Pereira aldı. Portekizli hocanın, kupayı ikinci planda düşünerek yedek ağırlıklı oyuncularını sahaya süren ezeli rakiplerinin aksine; Van Persie ve Nani gibi yıldızlarını ilk 11'de sahaya sürmesi takdir topladı. Trabzonspor, kupadaki ikinci maçında G.Antep'i kendi sahasında mağlup etti. Ancak bordo-mavililer; Cardozo, Cavanda ve Mbia gibi yıldızların kadroda yer almaması nedeniyle mücadeleyi 2-1 zor kazanabildi. Aynı şekilde G.Saray da Kastamonu 1966 karşısında 2-1'lik skorla sahadan galibiyetle ayrılırken bir hayli zorlandı. Sarı-kırmızılılarda bu maçta da Muslera, Podolski ve Sneijder kadroya alınmazken; kaptan Selçuk ise yedek kulübesinde oturtuldu. 

Eto'o bile Brezilya'ya uçtu 
Dün akşam oynanan F.Bahçe-Antalyaspor maçında da güney ekibinin en etkili silahlarından biri olan Eto'o yoktu. Kamerunlu yıldız futbolcu Samuel Eto'o'nun kulüpten aldığı izin doğrultusunda sponsorluk anlaşması gereği Brezilya'ya gittiğini belirtti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...