Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Polise uyuşturucu satmaya kalkışınca...

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Polise uyuşturucu satmaya kalkışınca...

YAŞAM Haberleri  / iha

Samsun’da polise 2 adet uyuşturucu hap sattığı iddiasıyla tutuklanan genç yargılandığı mahkeme tarafından 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Samsun Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri aldıkları mahkeme kararı doğrultusunda gizli olarak yürüttükleri uyuşturucuyla mücadelede alıcı kılığına girerek kendilerine 2 adet extacy uyuşturucu hapı 40 liraya sattığı iddia edilen B.Ö.’yü gözaltına aldı. B.Ö. uyuşturucuyu T.M.’den satın alıp polisle verdikten sonra parayı yine T.M.’ye verdiğini söyledi. Olayla ilgili T.M.’de yakalandı. Adliyeye sevk edilen B.Ö., tutuklanırken, T.M. ise serbest bırakıldı.

B.Ö. ve T.M. hakkında Samsun 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde dava açıldı. Bugün görülen davada tutuklu sanık B.Ö. hakkındaki suçlamaları kabul etmeyerek, " Olay günü uyuşturucu almaya gelenler oldu. Ben de kendilerine yardımcı oldum. T.M.’den aldığım hapı onlara verdim ve parasını da T.M.’ye verdim. Kesinlikle uyuşturucu ticareti yapmadım. Bir hafta önce oğlum oldu. Çok pişmanım. Büyüklerimden özür diliyorum. Kesinlikle karşısına bir daha çıkmayacağım" dedi.

Tutuksuz olarak yargılanan T.M. ise suçlamaları kabul etmeyerek, " Cep telefonumu kaybettim. B.Ö.’nün bulduğunu duydum. Kendisine gidip ya cep telefonumu yada parasını vermesini istedim. Bana 40 lira para verdi. Daha sonra 60 lira vereceğini söyledi. Polisler evimi bastı ve birşey bulamadı. Suçsuzum" diye konuştu.

Mahkeme heyeti B.Ö.’yü "uyuşturucu ticareti" suçundan 8 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırırken, T.M.’yi ise cezalandırılacak kesin ve inandırıcı delil bulunmadığından beraatine karar verdi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...