Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Jandarmadan 1 milyon TL’lik operasyon

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Jandarmadan 1 milyon TL’lik operasyon

YAŞAM Haberleri  / iha

Kosova’dan İstanbul’a getirilen çok miktarda bonzai kadar etkili olan Scank isimli uyuşturucu madde, ele geçirildi.

Piyasa değeri 1 milyon 155 bin TL olan 33 bin gram uyuşturucu maddenin torbacı diye tabir edilen şahıslar vasıtasıyla İstanbul genelinde satışının yapılmasının planlandığı öğrenildi. Narkotik köpeğinin de katıldığı operasyon anı ise jandarma kamerası tarafından kaydedildi.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul İl Jandarma Komutanlığı, Bonzai kadar etkili ve ölümcül tehlikeli Scank (Marihuana ve Sentetik karışımı) uyuşturucu maddenin Kosova’dan İstanbul’a çeşitli vasıtalar kullanılarak getirildiği bilgisi üzerine harekete geçti. Elde edilen bilgi üzerine bir ay süren çalışma ve fiziki takip neticesinde uyuşturucu maddenin İstanbul Küçükçekmece ilçesinde tespit edilen bir adrese getirildiği, buradan İstanbul ili geneline torbacı tabir edilen şahıslar vasıtasıyla satışının yapılacağı bilgisine ulaşıldı. Bunun üzerine belirlenen adrese narkotik köpeği VADİ’nin de katılımı ile operasyon düzenlendi. Yapılan aramada preslenmiş vaziyette piyasa değeri yaklaşık 1 milyon 155 bin TL olan 33 bin gram uyuşturucu madde Scank, presleme makinesi ve hassas tartı ele geçirildi. Operasyonda, A.Ç isimli şüpheli yakalanarak gözaltına alındı. Ele geçirilen uyuşturucu madde incelenmek üzere Kriminal Laboratuvara gönderildi.

Gözaltına alınan A.Ç. isimli şüpheli işlemlerinin ardından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Milyonluk operasyon anı ise jandarma kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...