Ruslar'dan Şener'in golüne olay benzetme!

Düzenleyen: / Kaynak: Skorer
Ruslar'dan Şener'in golüne olay benzetme!

SPOR Haberleri  / Skorer

Fenerbahçe-Antalyaspor maçındaki Şener Özbayraklı'nın müthiş vuruşunu Ruslar, savaş topuna benzetti.

Fenerbahçe'nin yeni transferi Şener Özbayraklı'nın attığı gol dünyanın diline dolandı.  25 yaşındaki oyuncunun yaklaşık 30 metreden kaydettiği fileleri bulan vuruşu, hemen her ülkede haber olurken, birbirinden ilginç yorumlara da sahne oldu.

 UEFA Avrupa Ligi'nde Lokomotiv Moskova ile karşılaşacak olan sarı-lacivertlilerin maçında ortaya çıkan müthiş gol özellikle Rusya'da geniş yankı uyandırdı.
 
Rusya'nın Eurosport internet sitesi, "Fenerbahçeli oyuncudan ölümcül silah" başlığıyla verdiği haberde "Bu gol kesinlikle yılın en iyi gollerinden bir tanesi" ifadesi kullanıldı. Oyuncunun çektiği şutun savaşlardaki top makineleri tarafından atılan top gibi dimdik ve sert gittiği yorumu yapıldı.
 
Championat internet sitesi ise Fenerbahçe'nin iyi bir futbolla kupa maçını kazandığı yorumuyla haberi sütunlarına taşıdı ve "Fenerbahçe Eto'o'nun kulübünü yendi" ifadesini kullandı. Eski bir Anzhili olduğu belirtilen Kamerunlu futbolcunun bu maçta sahada olmadığı ifade edildi.
Ruslar'dan Şener'in golüne olay benzetme!

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Skorer
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...