Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Obradoviç hakemlere tepki yağdırdı

Obradoviç hakemlere  tepki yağdırdı

SPOR Haberleri

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Anadolu Efes'e 93-84 mağlup olan Fenerbahçe'de Başantrenör Zeljko Obradovic, karşılaşmanın hakemlerini eleştirdi.

İki takımın da maça çok iyi başladığını ve iyi bir mücadele olduğunu anlatan Obradovic, "Bazı şeyleri çok iyi yaptığımız gibi bazı şeyleri de çok kötü yaptık. Bunun analizini yapacağız. Bu karşılaşmada olan bazı şeyler için farklı kişilerin analiz yapması lazım. Herkes kendi işini iyi yapmalı. Ben kendim ve oyuncularımla ilgili kısma bakıyorum bazıları da kendi kısmına bakmalı. Buradaki hakem kararlarına iyi bakılmalı. Bize çalınmayan, Anadolu Efes'e çalınan kararlar var" ifadelerini kullandı.

Obradovic, transfer düşünüp düşünmedikleri sorusuna, "Kimi alabiliriz, siz söyleyin. Şu an elimdeki kadronun katkı vermesini beklemeliyim. Şu an isteğim elimdeki kadronun sağlıklı bir şekilde burada olması. Ben oyuncularıma güveniyorum. Aynı istekle çalışmaya devam edeceğiz" şeklinde cevap verdi.

Fenerbahçe kaptanı Melih Mahmutoğlu ise Anadolu Efes'in ofansif gücünü durduramadıklarını vurgulayarak, "Her zamanki savunmamızı yapamadık. Fenerbahçe seyircisi muhteşemdi. Onlara galibiyet vermek isterdik ama olmadı" şeklinde konuştu.

Maçın son bölümünde Anadolu Efesli Thomas Heurtel ile yaşadığı tartışmaya değinen Melih, "Maç içinde böyle şeyler olur. Heurtel'in yaptığı hareketleri de hakem görebilse" ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...