Ünlüler çocuklar için sahnede

Düzenleyen:
Ünlüler çocuklar  için  sahnede

MAGAZİN Haberleri

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfının (TOÇEV) düzenlediği konserde, aralarında Feridun Düzağaç , Funda Arar ile Metin Özülkü’nün de bulunduğu sanatçılara, futbolcular Mehmet Topal , Volkan Demirel ve boksör Gökhan Saki gibi sporcular eşlik edecek.

Tüvana Okuma İstekli Çocuk Eğitim Vakfının (TOÇEV), 9 Şubat 2016’da düzenleyeceği “Yıldızların Şarkıları Çocukların Yarınları” konserinde aralarında Ayşegül Aldinç, Feridun Düzağaç, Fatih Erkoç ile Nükhet Duru’nun bulunduğu sanatçılara, Burak Yılmaz, Emre Belözoğlu, Hidayet Türkoğlu, Mehmet Topal ve Semih Saygıner gibi sporcular eşlik edecek. Dernekten yapılan yazılı açıklamaya göre, Metin Özülkü’nün müzik direktörlüğü ve futbolcular Mehmet Topal ile Serkan Balcı’nın öncülüğünde TİM Maslak Show Center’da gerçekleştirilecek gecenin sunuculuğunu Selçuk Yöntem yapacak. Konserden elde edilecek gelir, TOÇEV’in çalışmalarını sürdürdüğü Öğrenim Merkezi’nin yapımına katkı sağlayacak. Merkezde çocuklar için gerçekleştirilen tüm çalışmalar tek çatı altında toplanacak. Etüt odalarında çocuklar atölye çalışmaları yaparken, gönüllülerin desteğiyle ders çalışma programları uygulanabilecek. 

 

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...