Lütfi Elvan 'Operasyonlar devam edecek'

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Lütfi Elvan 'Operasyonlar devam edecek'

GÜNDEM Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Elvan, terör örgütüne yönelik operasyonlara ilişkin, 'İlçelerimiz, mahallelerimiz terör örgütünden temizleninceye kadar operasyonlarımız devam edecek' dedi.

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunuyor.  Başbakan Yardımcısı Elvan, terör örgütüne yönelik operasyonlara ilişkin, "Şu ana kadar 200'e yakın terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Bu ilçelerimiz, mahallelerimiz terör örgütünden temizleninceye kadar operasyonlarımız devam edecek" dedi. 

Terör örgütünün saldırıları neticesinde zarar gören esnafın zor durumda kalmasının önüne geçecek birtakım tedbirler aldıklarını belirten Elvan, gerekirse ilave tedbirler de alabileceklerini söyledi.

HDP Eş Genel Başkanı Demirtaş'ın Rusya ziyaretini de değerlendiren Elvan, "Milletimiz, özellikle HDP'ye oy veren vatandaşlarımız, Demirtaş'ın ve HDP'nin nasıl bir parti olduğunu, bu ülkeye nasıl ihanet ettiğini net bir şekilde Rusya ziyaretiyle görmüştür" diye konuştu. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...