Sur'dan vatandaşlar böyle tahliye edildi

Düzenleyen:
Sur'dan vatandaşlar böyle tahliye edildi

YAŞAM Haberleri

Diyarbakır’da halen sokağa çıkma yasağının bulunduğu ve operasyonların devam ettiği Sur İlçesi’nde güvenlik güçlerinin, vatandaşlara yardımını sürüyor.

Çatışmalar nedeniyle ilçeden ayrılmak isteyen bazı vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından güvenli bir şekilde tahliye edildi.  Güvenlik güçleri ilçede yaşayan vatandaşlara ilk olarak yiyecek yardımında bulundu.  Hasta ve yaralı vatandaşlara evlerinin önünde ilk müdahalesi yapıldı.

6 adet EYP ve 4 adet barikat imha edildi
DİYARBAKIR Sur’da  30 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği operasyonlarda güvenlik güçleri El Yapımı Patlayıcı (EYP) ve kurulan barikatların imhasını da sürdürüyor.  Sur’da son 5 gün içerisinde 6 adet El Yapımı Patlayıcı (EYP) ve 4 adet barikat imha edildi. PKK’lı teröristlerin sokaklara kurulan barikatların İHA ve helikopterden görülmesini engellemek amacıyla perdeleme yaptığı,  evden eve geçişleri sağlamak amacayla birçok evin duvarına delikler açtığı ve bazı duvarlara da  mazgallar yapıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...