Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diyarbakır Valiliği'nden son dakika açıklaması!

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
Diyarbakır Valiliği'nden son dakika açıklaması!

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Diyarbakır Valiliği’nce, dün güvenlik güçleri ile girdikleri çatışmada öldürülen 3 terörist ile ilgili yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, dün saat 15.30 sıralarında merkez Yenişehir ilçesi Şehitlik Mahallesi Ben-u sen civarında şüpheli 6 şahıs ile karşılaşan polislerin şahısları kontrol etmek istedikleri belirtilerek, “Şahıslar ekiplerimize yönelik silahlı saldırıda bulunmuş, ekiplerimizin anında karşılık vermesi üzerine 3 şahıs olay yerinde etkisiz hale getirilmiştir. Etkisiz hale getirilen şahısların üzerlerinde yapılan aramalarda, 3 adet tabanca, 1 adet F1 savunma tipi el bombası, 4 adet dolu tabanca şarjörü, 1 adet koltukaltı tabanca kılıfı ele geçirilmiştir. Olay yerinde bulunan diğer 3 şahıs ise bindikleri araç ile kaçmışlardır. Şahısların yakalanmasına yönelik yapılan çalışmalar neticesinde ilimiz Bağlar İlçesi Medine Bulvarı üzerinde yakalanmışlardır. Konu ile ilgili adli tahkikat devam etmektedir” denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...