Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

4 ilde 205 terörist öldürüldü

Düzenleyen:
4 ilde 205 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

Terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarda bugüne kadar Cizre'de 139, Silopi'de 8, Diyarbakır Sur'da 33, Dargeçit'te 18, Nusaybin'de 3, Bitlis'te de 4 olmak üzere toplam 205 terörist öldürüldü.

Terörle mücadele kapsamında sürdürülen operasyonlarda Cizre, Silopi, Diyarbakır Sur, Dargeçit, Nusaybin ve Bitlis'te bugüne kadar 205 terörist etkisiz hale getirildi. Bölgedeki güvenlik kaynaklarından alınan bilgiye göre, bölgedeki operasyonlar başarılı bir şekilde devam ediyor. Operasyonlarda bugüne kadar Şırnak'ın Cizre ilçesinde 139 bölücü örgüt mensubu etkisiz hale getirildi. Güvenlik kuvvetlerinin, sürdürülen operasyonlarda bugün itibarıyla Silopi'de 8, Diyarbakır Sur'da 33, Dargeçit'te 18, Nusaybin'de 3, Bitlis'te de 4 olmak üzere 205 teröristi etkisiz hale getirdiği öğrenildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...