Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaray'da gözler Zapata'da

Düzenleyen:
Galatasaray'da gözler Zapata'da

SPOR Haberleri

Donk’la anlaşan G.Saray, rotayı sağ bek transferine çevirdi. İtalyan basınına göre Kolombiyalı defans oyuncusu Aslan’a yakın...

Ön libero transferinde Kasımpaşa'dan Ryan Donk ile büyük ölçüde anlaşma sağlayan Galatasaray, bir yandan da sağ bek için girişimlerde bulunuyor. İtalyan basınına göre sarı-kırmızılıların hedefinde Milan’da oynayan Cristian Zapata var. Sezon sonunda sözleşmesi bitecek Kolombiyalı’nın, Galatasaray'ın listesinde olduğu öne sürülürken, düşük bir bonservis bedeliyle ara transferde İstanbul’a gidebileceği vurgulandı. 2013'te Villarreal'den 6 milyon avroya alınan Cristián Eduardo Zapata, bu sezon ligde 7 maça çıkarken 1 de gol atma başarısı gösterdi. Bu arada sarı-kırmızılılar, Paris Saint Germain forması giyen Hollandalı Van der Wiel'i de sağ bek için alternatif olarak düşünüyor. Bu sezon Fransa Ligi'nde 7 maça çıkan Van der Wiel 2 gol kaydetti.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...