Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hakkari karıştı, polis müdahalesi var

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Hakkari karıştı, polis müdahalesi var

GÜNDEM Haberleri  / AA

Sokağa çıkma yasağı ve terör örgütü PKK'ya yönelik operasyonları bahane ederek izinsiz yürüyüş düzenlemek isteyen gruba polis müdahale etti

Hakkari'de izinsiz yürüyüş düzenlemek isteyen gruba güvenlik güçlerince müdahale edildi. Aralarında HDP Hakkari Milletvekili Nihat Akdoğan'nın da bulunduğu grup, BDP İl Başkanlığı önünde toplandı. Gruptakiler, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'nun bazı kentlerinde uygulanan sokağa çıkma yasağı ile terör örgütü PKK'ya yönelik yürütülen operasyonları protesto etmek için Bulvar Caddesinde yürüyüş yapmak istedi. Güvenlik güçlerinin izinsiz olduğu gerekçesiyle dağılmaları yönündeki uyarılarını dikkate almayan gruba, polis tazyikli su ve biber gazıyla müdahale etti. Grup, müdahalenin ardından ara sokaklara dağıldı. Olaylar sırasında kimliği öğrenilemeyen bir kişi yaralandı.
Grup daha sonra Belediye Başkanlığı önünde toplanarak basın açıklaması yaptıktan sonra dağıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...