Erdoğan'ın intihardan vazgeçirdiği adam bakın kim çıktı!

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Erdoğan'ın intihardan vazgeçirdiği adam bakın kim çıktı!

GÜNDEM Haberleri  / DHA

İstanbul'da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Boğaziçi köprüsü korkuluklarına çıkarak intihar girişiminde bulunan bir kişiyi ikna etti.

Cuma namazını Üsküdar’daki Hz. Camii’nde kılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yıldız Sarayı içindeki Mabeyn Köşkü’ne geçmek üzere yola çıktı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konvoyu Boğaziçi Köprüsü’nden geçişi sırasında karşı yönde bir süredir devam eden intihar girişiminde bulunan Vezir Ç.’yi görünce konvoyunu durdurdu. Bunun üzerine Cumhurbaşkanlığı Koruma Daire Başkanı Muhsin Köse ve Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanı Mustafa Varank’ın da aralarında bulunduğu görevliler, korkuluklardan aşağı sarkan Vezir Ç’yi ikna etmek üzere yanına gitti. Köse ve Varank, Vezir Ç’ye Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın aracında kendisini beklediğini ve görüşeceğini söyleyerek intihar girişime son vermesini istedi. Yaklaşık 5 dakika süren ikna çabalarının ardından Köse ve diğer polisler Vezir Ç’yi ikna ederek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yanına götürdü. Cumhurbaşkanı Erdoğan makam aracının içinden Vezir Ç. ile bir süre sohbet etti. Erdoğan cep telefonu ile yetkilileri arayarak gerekli talimatı vererek, Vezir Ç’ye yardımcı olunmasını istedi. Siirt’li olduğu öğrenilen Vezir Ç’nin ailevi problemleri nedeniyle bunalıma girdiği belirtildi.

HABERİN FOTOĞRAFLARI İÇİN TIKLAYINIZ

İNTİHARDAN VAZGEÇİRDİĞİ KİŞİ ERDOĞAN HAYRANI ÇIKTI
Erdoğan’ın Boğaziçi köprüsünde intihardan vazgeçirdiği Vezir Çatraş, Erdoğan’ın hayranı çıktı.Siirtli ve tekstil çalışanı olduğu öğrenilen Çatraş’ın sosyal medya hesaplarındaki Erdoğan ve AK Parti paylaşımları dikkat çekiyor. 2 çocuğu bulunan Çatraş ayrıca Beşiktaş fanatiği. Beşiktaş’ın maçlarını kaçırmayan Çatraş, tutkusunu tribünden fotoğraflar paylaşarak göstermiş. Çatraş’ın yaklaşık 10 gün önce yaptığı son paylaşımlarından birinde ise evinden taşınırken çektirdiği fotoğraf yeralıyor. Vezir Çatraş, bu fotoğrafta ile ilgili yorumunda, "Evlendim evleneli yüzümün gülmediği, evden kurtuluyorum" yazmış. Çatraş bir diğer yorumu ise  "İstanbul beni bitirdi" şeklinde.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...