Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bartın'da ev yangını, ölü ve yaralı var

Düzenleyen:
Bartın'da ev yangını, ölü ve yaralı var

YAŞAM Haberleri

Bartın'ın Amasra İlçesi İnciğez Köyü'nde, tek katlı evde sobadan çıktığı tahmin edilen yangında 83 yaşındaki Seyide Ak öldü, onu kurtarmak için eve giren torunu 22 yaşındaki Okan Ak yaralandı.

Yangın, saat 15.00 sıralarında Seyide Ak'ın, oğlu, gelini ve torunu ile birlikte yaşadığı evde meydana geldi. İddiaya göre Seyide Ak, oğlu ve gelini Amasra'ya, torunu da köydeki bakkala gittiği sırada sobayı yakmak istedi. Bu sırada sıçrayan kıvılcımlar halıyı tutuşturdu. Seyide Ak, kısa sürede büyüyen alevlerin arasında kaldı. Yangını fark eden yaşlı kadının komşuları itfaiyeyi arayarak ihbarda bulundu. Bakkaldan dönen Okan Ak, babaannesini kurtarmak için alevlerin sardığı eve girdi. Yanarak tavandan kopan parçaların üzerine düşmesi sonucu yaralanan Okan Ak, köylüler tarafından son anda dışarıya çıkarıldı.
Okan Ak, ambulansla Bartın Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken gelen itfaiye ekibi yangına müdahale etti. Amasra Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekiplerinin müdahalesiyle yangın söndürüdü. Ancak ev tamamen yandı. Yangının söndürülmesinden sonra küle dönen evin enkazında Seyide Ak'ın cesedi bulundu. AFAD tarafından çıkarılan ceset, otopsi için Bartın Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Hastanede tedavi altına alınan Okan Ak'ın hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...