HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Otomobil şarampole yuvarlandı: 3 yaralı

Düzenleyen: /
Otomobil şarampole yuvarlandı: 3 yaralı
Bursa, Bursa Kaza, Trafik Kazası, Haber

YAŞAM Haberleri

Bursa'dan Keles istikametine giden araç virajı alamayınca şarampole yuvarlandı. Aracın içinde bulunan 3 kişi hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre Abdurrahman M. yönetimindeki, 16 AZ 247 plakalı binek araç Bursa'dan Keles ilçesinin Bıyıklıalanı Mahallesi’ne gitmek için yola çıktı.
Baraklı Mahallesi’ne geldiği sırada araç virajda savrularak bariyerlere çarpıp araziye yuvarlandı. Arkasından gelen aracın fark etmesiyle olay yerine gelen 112 ve itfaiye yaralılara ilk müdahale yerinde yapılırken Keles İlçe Devlet Hastanesi’nde yapılan müdahalelerde Abdurrahman M. ayakta tedavi edildi.
Araçta yolcu olarak bulunan anne Hatice M. ve baba Veysel M. ise Bursa Çekirge Devlet Hastanesi’ne ambulanslarla sevk edildi. Kazada yaralanan şahısların hayati tehlikelerinin bulunmadığı tespit edildi.

 

Düzenleyen:  - YAŞAM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...