Apple'dan Erdoğan'a özel MAC

Apple'dan Erdoğan'a özel MAC

GÜNDEM Haberleri

Dün sabah iPhone'lu fotoğrafı servis edilen Erdoğan'ın akşam saatlerinde servis edilen başka bir fotoğrafında da Fors'lu MAC'i görüldü.

Akıllı telefonuyla konuşurken pek sık görüntülenmediği bilinen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün İstanbul’daydı. Boğaz Köprüsü’nden geçerken bir kişinin intihar girişiminde olduğunu öğrenince aracını durduran Cumhurbaşkanı Erdoğan, vatandaşı yanına çağırarak kısa bir süre konuştu. Bu sırada kullandığı akıllı telefonu da görüldü.

Apple’ın geçtiğimiz Eylül ayında tanıttığı iPhone 6s Plus modelini kullandığı görülen Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın son teknolojiye ilgisi de gözlerden kaçmamış oldu.

Apple'dan Erdoğan'a özel MAC

FORS'LU MAC
Akşam saatlerinde ise Anadolu Ajansı (AA) Erdoğan'ın  ''Yılın Fotoğrafları'' oylamasına katıldığına dair fotoğrafları servis etti. Karelerden birinde Erdoğan'ın MAC kullandığı; MAC'in arkasında Cumhurbaşkanlığı Forsu ve Cumhurbaşkanı'nın imzası görüldü. MAC'in Apple tarafından özel olarak üretildiği anlaşıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...