Nani: Hakemler adil değil

Düzenleyen:
Nani: Hakemler adil değil

SPOR Haberleri

Fenerbahçe'de beklediğinin ötesinde güzel bir ortamla karşılaştığını dile getiren Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, "Geldiğim gün bana yapılan karşılama benim için yapılan en büyük sürprizlerden biri oldu. Kendimi yeniden doğmuş, futbola yeniden başlıyormuş gibi hissettim" dedi.

Fenerbahçe'de beklediğinin ötesinde güzel bir ortamla karşılaştığını dile getiren Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızı Luis Nani, "Geldiğim gün bana yapılan karşılama benim için yapılan en büyük sürprizlerden biri oldu.  Kendimi yeniden doğmuş, futbola yeniden başlıyormuş gibi hissettim" dedi. Kendilerini başarılı olmak zorunda hissettiklerini söyleyen Portekizli yıldız, "Fenerbahçe'de her gün kendinizi geliştirme zorunluluğunuz var. Burada beraberlik bile kabul görmüyor. Her zaman kazanmak zorundasınız" yorumunu yaptı. Luis Nani, son zamanlarda sık sık yakındığı sertlikle ilgili soruya ise "Tekme yemek benim için problem değil. Ancak hakemlerde bir çifte standart görüyorum. Üst düzey ismi olan futbolcularla rekabet etmeye çalışıyorlar. Dışarıya ben ondan daha güçlüyüm imajını vermeye çalışıyorlar. Ama bunu göstermenin yolu herkese eşit olmaktır. Hakemlerin futbolu koruması gerekiyor" diye konuştu.

 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...