Demirel: Alex'e üzüldüm

Düzenleyen:
Demirel: Alex'e üzüldüm

SPOR Haberleri

Brezilyalı yıldızın takımdan ayrılışına çok üzüldüğünü söyleyen tecrübeli kaleci, “Hain görünmesi, başka şeyler söylenmesi gerçekten beni düşündürmüyor” dedi

Fenerbahçe'nin yıldızları Volkan Demirel ile Nani, Özyeğin Üniversitesi öğrencilerinin sorularına çarpıcı cevaplar verdi. NTV Spor'da yayınlanan Rıdvan Dilmen'le Adil Oyun programının konuğu olarak öğrencilerle bir araya gelen oyunculardan kaptan Volkan, Avrupa ve kupa maçlarında yedek kalmasıyla ilgili olarak, "Ben her zaman oynamak isterim. Kenarda olunca seyirci gibi agresif oluyorum. Ama bu hocamızın takdiri" değerlendirmesinde bulundu. Takımdan olaylı bir şekilde ayrılan ve Başkan Aziz Yıldırım'la kanlı bıçaklı olan Alex'in gidişine çok üzüldüğünü söyleyen Volkan, "Sadece Alex'e değil, giden her oyuncuya üzülüyorum. Siz belki hep güzel şeyleri görüyorsunuz ama kapı ardında biz gerçekten aile ilişkisi yaşıyoruz. Benim için her futbolcu değerlidir ve her giden futbolcuya üzülmüşümdür. Hain görünmesi, başka şeyler söylenmesi gerçekten beni düşündürmüyor. Başkasının düşüncesi benim için önemli değil. Onun için hepsini seviyorum, sayıyorum; gördüğüm zaman sevgimi saygımı gösteriyorum. Başka da yapacak bir şeyim yok" ifadelerini kullandı.
Fransa'da olmak istiyorum
Küçükken Schumacher ve Engin'i kendine örnek aldığını, ancak birlikte çalıştıktan sonra Rüştü'nün izinden yürüdüğünü söyleyen Volkan Demirel, kariyerini Fenerbahçe'de sonlandırmak istediğini yinelerken, jübile için acele etmediğini "Vücudum el verdiği sürece oynamak istiyorum" diyerek ifade etti. Milli Takım'da yaşadığı tatsız olayla ilgili soruları da samimiyetle cevaplayan Volkan, "Küfre alıştık artık. Ama ay-yıldızlı forma altında olunca ve küfürler kızıma kadar ulaşınca nokta koymak istedim. O maçta oynasaydım büyük ihtimalle tribüne çıkardım" dedi. Her zaman milli formayı giymek istediğini vurgulayan Volkan, "Çağrıldığım takdirde seve seve gideceğim. Milli formayı giymek onurdur, gururdur, her futbolcuya da nasip olmaz" ifadesini kullandı. Fenerbahçe'de beraber çalıştığı Volkan Babacan'a destek veren kaptan, Mert ve Ertuğrul'dan da övgüyle bahsederken, Tolga Zengin ile Onur Kıvrak'ı unutmadı. Zor bir dönem geçiren Tolga'ya destek veren Volkan, "Onur da sıkıntılı günler yaşadı. Kalecilerimize destek verelim" diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...