'Wesley Sneijder buradan gitmez'

'Wesley Sneijder buradan gitmez'

SPOR Haberleri

Menaceri Albers, adı Manchester United'la anılan Sneijder için yüreklere su serpecek bir açıklama yaptı: Wesley mutlu. Buradan gitmez...

Transferin şu an söz konusu bile olmadığını belirten Guido Albers, “Mourinho, Wesley’i çok seviyor. Wesley de öyle. Mourinho’ya büyük saygı duyuyor ve her zaman konuşuyorlar. Ancak şu anda böyle bir transfer gündemde değil. Wesley kulübünde çok mutlu” dedi.

İngiliz The Sun gazetesi, geçtiğimiz günlerde bir iddia ortaya atıp, Jose Mourinho’nun Manchester United’la 5 yıllık sözleşme imzalayacağını, takımın merkezini de Wesley Sneijder üzerine kuracağını öne sürmüştü. Avrupa medyasında bu iddianın yankıları sürerken, Hollandalı yıldızın menaceri Guido Albers, konuyla ilgili önemli bir açıklama yaptı. Sneijder’in Galatasaray’da çok mutlu olduğunu belirten Albers, “Şu an itibariyle böyle bir transfer söz konusu bile değil. Mourinho, Wesley’i çok seviyor. Wesley de öyle. Mourinho’ya büyük saygı duyuyor ve her zaman konuşuyorlar. Ancak şu anda böyle bir transfer gündemde değil. Bunlar yalnızca iddialardan ibaret” diye konuştu.

20 milyon Euro maddesi
Sneijder’in kısa süre önce Galatasaray’la imzaladığı yeni sözleşmeyi de hatırlatan Albers, “Wesley kulübünde çok mutlu. Galatasaray’da olmaktan ve Galatasaray adına oynamaktan büyük keyif alıyor. Yoluna burada devam edecek” ifadelerini kullandı. Tecrübeli futbolcu, Sarı-Kırmızılı ekibe attığı imzayla birlikte, senelik 4.5 milyon Euro sabit ücret almayı garantilemişti. Sneijder’in kontratında Türkiye dışından kulüplere, 20 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek, oyuncuyla doğrudan görüşme yapmaya ve sözleşme imzalamaya hak tanıyan bir madde bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...