İzmir'de faciadan dönüldü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
İzmir'de faciadan dönüldü

YAŞAM Haberleri  / DHA

İZMİR’in Kiraz İlçesi’nde 26 tarım işçisinin bulunduğu özel halk otobüsünün yokuş aşağı indiği sırada freni patladı. Sarıkaya Mahallesi yakınlarında hızla ilerleyen otobüs, sürücünün direksiyonu kırması üzerine yol kenarına devrildi. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmadı.

Kaza, Kiraz İlçesi Sarıkaya Mahallesi yakınlarında dün (Cuma) saat 07.00 sıralarında yaşandı. Manisa’nın Alaşehir İlçesi’ndeki Dağhacı Mahallesi’nden patates toplamak üzere Ödemiş’e bağlı Kaymakçı Mahallesi’ne giden sürücüyle birlikte 26 kişinin bulunduğu otobüsün yokuş aşağı inerken frenleri boşaldı. Durumu fark eden 45 H 2949 plakalı yolcu otobüsünün sürücüsü 39 yaşındaki Mehmet Toppınar, bir süre uygun bir yer aradığını ve direksiyonu sola kırararak otobüsü yan yatırdığını söyledi.

Kazayı görenlerin ihbarı üzerine gelen 112 acil sağlık ekipleri yaralıların bir kısmını ambulanslarla Kiraz Devlet Hastanesi’ne bir kısmını ise Ödemiş Devlet Hastanesi’ne sevk etti. Yaralıların hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirildi.

 Kazanın ardından kullanılamaz hale gelen otobüs çekici yardımı ile Alaşehir’e götürüldü.

 Jandarma kazayla ilgili soruşturmasını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...