Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yüksekova’da PKK’dan polisin zırhlı aracına bombalı saldırı

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Yüksekova’da PKK’dan polisin zırhlı aracına bombalı saldırı

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Hakkari’nin Yüksekova İlçesi’nde polislerin bulunduğu zırhlı araç, operasyona giderken PKK’lı teröristler menfeze yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı patlattı. Saldırıda ölen ve yaralanan olmazken, bazı evlerin camları kırıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Göngür Mahallesi’nde meydana geldi. İlçedeki cadde ve sokaklarında geniş güvenlik önlemi alan polis, hendek kazmaya gittiği belirtilen kepçeyi takip ederek operasyon yaptı. Operasyon düzenleyen polisin zırhlı aracını geçişi sırasında PKK’lı teröristler, menfeze yerleştirdikleri el yapımı patlayıcıyı uzaktan kumandayla patlattı. Meydana gelen patlamada, zırhlı araçta hasar meydana gelirken, çevredeki bazı evlerin camları kırıldı. Saldırıda ölen ve yaralananın olmadığı, kepçenin bulunması için çalışma yapıldığı belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...