Elazığ İbrahim Üzülmez için ayağa kalktı!

Düzenleyen:
Elazığ İbrahim Üzülmez için ayağa kalktı!

SPOR Haberleri

Vartaş Elazığspor'un başında 5 maçta 10 puan toplayan teknik direktör İbrahim Üzülmez'in istifası bordo beyazlıları ayağa kaldırdı.

PTT 1. Lig ekiplerinden Vartaş Elazığspor'da dün istifa eden teknik direktör İbrahim Üzülmez, futbolcular ve başkan Selçuk Öztürk'ün isteği üzerine yarın oynanacak Adanaspor maçında takımın başında sahaya çıkma kararı aldı.

Bugün Elazığ'da bir basın toplantısı düzenleyen başkan Öztürk, maddi problemler nedeniyle futbolcuların geçtiğimiz günlerde antrenman boykotu yaptığını hatırlatarak şunları söyledi:

"HOCAMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ"

"Bir gün antrenmana çıkmamışsın tamam, ama bunu devam ettirmeyin, bir gün ile sınırlı kalsın dedim. Arkadaşlarımız devam ettirdi. Teknik heyetimiz bu olaylardan dolayı biraz sıkıntıya girdi. 5 maçta 10 puan alan bir teknik heyetimiz var. Ortalaması ikiye gelir ki, bu da PTT 1'inci Lig'in en üst sınırıdır. Hocamız oyuncuların antrenmana çıkmamasından dolayı etkilendi ve böyle bir karar aldı. Şu an istifasını ben henüz gündeme almadım. Bizim de hocamızdan ricamız oldu. İstifanı değerlendireceğiz ama sonuçta buraya kadar gelmişsiniz araya tatil giriyor, Adana maçına da takımın başında çıkın dedim; sağ olsun o da bizi kırmadı" dedi.

FUTBOLCULAR: HOCAMIZLA SORUNUMUZ YOK

Vartaş Elazığsporlu futbolcular da yaşanan sorunlarda İbrahim Üzülmez'in kabahati olmadığını vurgulayıp, hocalarından memnun olduklarını ifade ettiler. Yazılı açıklama yapan bordo beyazlılar şunları kaydetti:

"Geride bıraktığımız hafta içerisinde yaşadığımız olayların tek sebebi primlerimizin ödenmemesidir. Bizler futbolcular olarak primle geçindiğimiz için ve 3 maçtır hak etmiş olduğumuz primlerimizi alamamızdan dolayı taksitlerimizi, kredi kartı ve kredi borçlarımızı ödeyemez hale gelmiş bulunmaktayız. Biz futbolcular olarak hocamız İbrahim Üzülmez ile en ufak bir problemimiz bulunmamaktadır. Hocamız yeri geldiğinde büyük fedakarlıklar yaparak takımımız için prim bulmuştur. Hocamızın istifası sadece bize destek amaçlıdır.

"ÜZÜLMEZ HOCAMIZIN DEVAM ETMESİNİ İSTİYORUZ"

Futbolcular olarak hiçbir şekilde hocamızın bizleri bırakmasını istemediğimizi belirtmek isteriz. Yaptığımız görüşmede hocamız İbrahim Üzülmez'e Adanaspor maçında takımımızın başında bizlerle birlikte olması için rica ettik. Kendisi bu ricamız üzerine bu duruma karşı kayıtsız kalmayacağını, başladığı işi yarım bırakmayacağını ifade ederek, yarın sahaya yüreğini koyacak futbolcu topluluğuyla devam edip, en güzel şekilde ayrılacağını ifade etmiştir. Son olarak belirtmek isteriz ki; PTT 1.Lig takımları arasında ekonomik anlamda en kötü 3 takım içinde bulunmaktayız. Bu şartlara rağmen lider duruşumuza herkesin saygı göstermesini bekliyoruz."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...