Zeytinburnu'nda araçlar kundaklandı!

Zeytinburnu'nda araçlar kundaklandı!

GÜNDEM Haberleri

Zeytinburnu, Gökalp Mahallesi'nde gece saat 02:00 sıralarında 39/1 Sokak'ta kimliği belirsiz kişi yada kişiler park halindeki 8 aracı ataşe verdi.

Çevredeki vatandaşlar yanan araçları görünce durumu önce itfaiye ekiplerine sonra da polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yanan araçları söndürerek soğutma çalışması yaptı. Polis ekipleri de olay yerinde önlem alırken çevredeki vatandaşların bilgisine başvurdu. Bu sırada bir mahalle sakini, "Bir patlama sesi duydum. Cama çıktım, araçların yandığını gördüm. Sokak üzerinde bir araç vardı. Daha sonra aracın aradan kaçtığını gördüm. 3 kişi olduklarını gördüm. Toplam sekiz araç yandı. Böyle bir durum mahallemizde daha önce yaşanmamıştı. Yaralanan yok. Allahtan itfaiye zamanında geldi" dedi.
ARAÇLARI ATEŞE VERENLER CEP TELEFONU KAMERASINDA

Olayın meydana geldiği sokakta oturan bir mahalle sakini gece hava almak için balkona çıktığı sırada yüzleri maskeli kişilerin park halindeki araçları ateşe verdiğini görünce hemen cep telefonu ile bu anları kaydetti. Vatandaşın çektiği görüntülerde park halindeki araçların başına gelen 2 kişi araçları ateşe verdiği görülüyor. Daha sonra ki görüntülerde ise araçların alev alev yandığı görülüyor. İtfaiye ekipleri yanan araçları söndürürken, polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...