Ertelenen projeler hayata geçirilecek

Düzenleyen:
Ertelenen projeler hayata geçirilecek

Ekonomi Haberleri

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş:Hem kamunun hem de bankacılık sektörünün güçlü mali yapısı, yeni kurulan hükümetin reform programı ile birleştiğinde Türkiye yatırım çekmeye devam eden bir ülke olacaktır...

Denizbank Genel Müdürü Hakan Ateş, yeni yılda ertelenen projelerin, yatırım planlarının hayata geçirilmeye başlanacağını belirterek, "Bunun bankacılık sektörüne olumlu yansıması olacaktır. 2016 yılında hacimlerde iyileşme görülebilir ancak makro ihtiyati önlemler kaldırılmadıkça büyüme sınırlı kalacaktır" dedi. 2016 yılı beklentilerini paylaşan Hakan Ateş, "Hem kamunun hem de bankacılık sektörünün güçlü mali yapısı, yeni kurulan hükümetin reform programı ile birleştiğinde Türkiye yatırım çekmeye devam eden bir ülke olacaktır. Böyle bir dönemde, KOBİ'lerin maliyetlerini düşürmeyi hedefleyen bankacılık paketleri ve dijital kanalların kullanımı daha da önem kazanacak" diye konuştu. 2012 yılından bu yana ülke çapında projelere 6.5 milyar dolar tutarında kaynak sağladıklarını hatırlatan Ateş, şöyle devam etti: "3. Havalimanına sağlanan finansmanda Denizbank, 500 milyon avro ile özel bankalar arasında en yüksek tutarı sağlayan banka oldu. Yeni yılda da altyapı, enerji, sağlık, ulaşım ve turizm sektörlerinde, kalkınmamızı hızlandıracak projelere destek sağlamaya devam edeceğiz."

 

Düzenleyen:  - Ekonomi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...