İşte Galatasaray'ın yeni transferi

İşte Galatasaray'ın yeni transferi

SPOR Haberleri

Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Galatasaray'ın Ryan Donk ile anlaşma sağladığını açıkladı.

Kasımpaşa-Trabzonspor maçının ardından kameraların karşısına geçen Başkanvekili Hilmi Öksüz, Galatasaray kulübü ile Ryan Donk konusunda anlaşma sağladıklarını açıkladı.
Bir süredir Galatasaray ile Kasımpaşa arasında Donk pazarlığı sürüyordu. Sarı Kırmızılı kulüpte defansif olarak bir oyuncunun eksikliği sezon başından itibaren hissedilince yönetim harekete geçti ve Hollandalı futbolcuyu gündemine almıştı.

İşte Galatasaray'ın yeni transferi

Mustafa Denizli aradı
Konuyla ilgili Kasımpaşa teknik direktörü Rıza Çalımbay'da Mustafa Denizli'nin kendisini aradığı ve tecrübeli oyuncuyu istediğini belirtmişti. 
Trabzonspor maçından sonra kameralar karşısında geçen Hilmi Öksüz, transferde mutlu sona ulaşıldığını ve işin sadece imzaya kaldığını belirtti. 29 yaşındaki tecrübeli futbolcunun transferinde  vatandaşı Wesley Sneijder'in de etkili olduğu belirtiliyor.
Ryan Donk bu sezon 16 karşılaşmada forma giydi ve 2 gol, 2 asistlik bir performansa imza attı.

Eren Derdiyok'a izin yok
Kasımpaşa Başkanvekili Hasan Hilmi Öksüz, Eren Derdiyok dedikodularına da değinerek "Donk'un dışında bizim başka bir futbolcumuzla ilgilenen olursa onlara dükkan kapalı diyorum." mesajını verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...