Şenol Güneş'ten Quaresma cevabı!

Düzenleyen:
Şenol Güneş'ten Quaresma cevabı!

SPOR Haberleri

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Torku Konyaspor maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, sahalarında 4-0 kazandıkları Torku Konyaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu. Şenol Güneş, Quaresma'nın oyundan çıkarken gösterdiği tepki için, "Quaresma'yı oyundan alma nedenimi açıklamaya gerek yok. Çıkmasından sonra yaptıklarından daha çok, kart görerek yanlış yaptı" dedi.

Şenol Güneş'in maç sonu ilk açıklamaları şöyle:

"Sezona iyi başladık, son maçta da iyi oynadık ve sonuç aldık. 10 puan kaybettik, daha fazla puan alabilirdik. Akhisar maçını kaybettik, bu maçı 4-0 kazandık. Tam tersi olabilirdi. İlk yarı karşımızda iyi bir takım vardı. Uzun toplarla bizi bozmaya çalıştılar. Zaman zaman bloklar çok koptu. Aceleci oynadık, düşündüğümüz oyunun gerisindeydik. İkinci yarı daha akıcı ve daha iyi oynadık. İlk yarıda Quaresma'nın iyi ortaları vardı ama olmadı. 4-0'dan sonra iki sarı kart gören bir takımın hala eksiği var demektir. Aklı, oyunu iyi yönetmek gerekir."

Quaresma'nın tepkisine cevap

"Zaman zaman hata yapan arkadaşlar var, bu olacaktır. İnsan olan yerde hata olacaktır. 11 tane oyuncuyla devam edilse, 11 oyuncuya karar verirdik. Oyuncuların çocuk gibi duyguları var. Küsmeler, kızmalar oluyor. Ben bunu tayin etmiyorum, oyuncular ediyor. Olcay bugün 11 başlayabilirdi. Quaresma'yı oyundan alma nedenimi açıklamaya gerek yok. Oyuncuyu bazen alırız, bazen tutarız. Çıkmasından sonra yaptıklarından daha çok, kart görerek yanlış yaptı. Aynı yanlışı Mario Gomez de yaptı. Bunları düzeltmek durumundayız. Çocuklar hata yaptığı zaman çocuğa değil, hareketine ceza veririz."

"Kaleci sorunumuz yok"

"Daha hiçbir şey bitmedi. Sadece ilk yarı bitti. Bir sürü eksiklerimiz var. Daha az gol yiyeceğiz, daha güçlü olacağız. UEFA Avrupa Ligi'nden elendik. Kadrodaki oyuncuların daha fazla gelişim göstermesi gerekiyor. Kaleci sorunumuz yok. Tolga ve Günay var, bir kaleci daha almamız gerekiyor. Sayısal olarak bu gerekli. Aynı şey stoper için de gerekli. Stoperde sayısal olarak yeterliyiz ama arayışımız var. Her maçtan önce bu kaleci transferi yazılıp çiziliyor. Benim ağzımdan yazılıyor. Şunu istemişim, bunu istemişim. Zaten ben istersem yönetime söylerim. Tolga ve Günay'a sahip çıkılmalı. İnsanlar hata yapabilirler."

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...