Fikret Orman’dan transfer müjdesi

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Fikret Orman’dan transfer müjdesi

SPOR Haberleri  / iha

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, takıma uyacak, düzeni bozmayacak transferler yapacaklarını söyledi.

Siyah-beyazlı takımın 4-0’lık Torku Konyaspor galibiyetinin ardından Başkan Fikret Orman basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Başkan Orman, “41 puan 41 gol. Maşallah yani. Çok iyi top oynadık. Ligi de lider olarak bitiriyoruz. İnşallah kendi stadımızda ligi lider kapatıp şampiyon olmamızı Allah nasip etsin” açıklamasını yaptı.

“BU ÇOCUKLARA HELAL OLSUN”

"Rakiplerimizin kazanmaları veya kaybetmeleri ile çok ilgilenmiyoruz" diyen Fikret Orman, “Biz rakiplerimizin kaybetmesinden değil kendi kazandığımızda mutlu olanlardanız. Kendi işimize bakıyoruz. Şu anda lider girdik devre arasına. Hem ben hem arkadaşlar hem de Beşiktaş camiası çok mutlu. Bu çocuklara helal olsun. İyi bir şekilde devre arasına soktular” diye konuştu.

“…TFF DE HATA YAPIYOR”

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bir üslupları olduğunu hatırlatarak, “Bir tarzımız var. O tarzımızla devam ediyoruz. Hakemler hakkında en az konuşan da biziz. Hata bizim maçlarda da oluyor geçen hafta gördünüz. Ama bu hakemlerle bu lig bitecek. Çok konuşuldu yabancı gelecek diye ama bu insan bizim insanlarımız. Bunlara sahip çıkarak MHK görevini yaparak eğitimlerini vereceğiz. Sonuçta bu hakemlerle devam edeceğimizi kabul etmemiz lazım. Maalesef hata oluyor. Futbol hata oyunu. Ama sadece hakemler değil oyuncular, teknik direktörler, biz yöneticiler ve TFF de hata yapıyor” dedi.

TRANSFER MÜJDESİ

Transfer müjdesi de veren Fikret Orman, “Bir hafta daha bekleyin. Çalışmalar şu an gayet güzel. Arkadaşlarımız ile hep beraber çalışıyoruz. Bizim bir çizgimiz var. Takıma uymalı. Görüyorsunuz şu anki uyumu. Oyuncu kalitesi yanında karakter kalitesi de iyi olmalı. Takım düzenini bozmadan transferler yapacağız. Tabii aynı zamanda da bütçelerimize uyacak. Görüyorsunuz UEFA’nın mali Fair-play’inin sadece bizimle değil her takımla alakası var. Üç ezeli rakibimizin de sıkıntısı var. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor. Şu an biz statsız ve gelirimizin olmadığı halde kendi planımız içinde gidiyoruz” ifadelerini kullandı.

“HER OYUNCU OYNAMAK İSTİYOR”

Quaresma ile Şenol Güneş arasında yaşanan diyaloğun sorulması üzerine Orman, “Şenol Güneş gibi çok tecrübeli bir isim bunu halleder. Her oyuncu oynamak istiyor. Şenol hoca ile oyuncu bunu kendi arasında çözer. Şimdiye kadar hocamızdan oyuncularımız hakkında hiç şikayet gelmedi. Bugün konuşulacak olay Quaresma olayı değil, Beşiktaş’ın liderliği ve 4-0 kazanmasıdır. Biz de çok mutlu olarak ayrılıyoruz stattan. Çocuklarımıza da hocamıza da bu işte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” yanıtını verdi.

“ÇOK BÜYÜK BİR DEZAVANTAJ VAR”

Bir basın mensubunun ’Şampiyonluk yarışında Galatasaray geride kaldı’ şeklinde sorduğu soruya Fikret Orman şöyle yanıt verdi:

“Galatasaray büyük bir camia, bu devre arasında onlar toparlanmak isteyecektir. Bu doğaldır. Lig bitmeden kimin şampiyon olacağı belli olmaz. Hatırlarsanız geçen sezonun başında Galatasaray yine çok kötüydü ama üç kupa aldılar. Bizim bu arada statsız oluşumuzun getirmiş olduğu çok büyük bir dezavantaj var. Bizim en büyük amacımız bu dezavantajı bu sene bitirip kendi stadımıza gitmektir.”

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...