Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'Golden sonra maç Beşiktaş’ın istediği hale geldi'

Düzenleyen: / Kaynak: iha
'Golden sonra maç Beşiktaş’ın istediği hale geldi'

SPOR Haberleri  / iha

Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman, "Golden sonra maç Beşiktaş’ın istediği hale geldi. Geçen sezonki kırılganlığımız çok net şekilde gözüktü" dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 17. haftasında Beşiktaş, Torku Konyaspor’u 4-0’lık skorla mağlup etti. Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü Aykut Kocaman, maçı değerlendirdi. Deneyimli çalıştırıcı, "İlk yarının son 10 dakikalık bölümü hariç düşündüğümüz gibi geçti. Beşiktaş’ı sürekli ön tarafta rahatsız ettik. Oyuna girmelerine izin vermedik, bunun yanında hızlı ataklar yaptık. Ancak ikinci yarıda sonlandıramadığımız ataklar ve kolay top kayıpları istedikleri ortamı oluşturmaya başladı. Böyle bir hatamız golle sonuçlandı. Golden sonra maç Beşiktaş’ın istediği hale geldi. Geçen sezonki kırılganlığımız çok net şekilde gözüktü. Sanki takımda elektrikler kesildi. O andan itibaren Beşiktaş en büyük özelliği olan boş alanları iyi değerlendirdi. Güçlü bir karşılık veremedik” açıklamasını yaptı.

"Bu sezon 5 mağlubiyetimiz de İstanbul takımlarına karşı oldu” diyerek sözlerine devam eden Kocaman, “Devreyi 26 puanla bitirdik. Puan açısından bakıldığında doyurucu ancak 5 İstanbul takımına kaybetmemiz devre arasında en fazla kafamızı yoracağımız konulardan biri olacak. Hakem konusunda bir şey söylemek istemiyorum, iyi niyetinden kuşku duymuyorum ama ortam hakemi biraz büken bir ortamdı” diye konuştu.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...