Zaferle veda

Düzenleyen:
Zaferle veda

SPOR Haberleri

Timsah, Mersin İY karşısında ilk yarısını geride kapattığı maçı 7 dakikada çevirerek 7 hafta sonra kazandı

Süper Lig'de son 6 haftadır mağlup olan Bursaspor, ilk yarının son karşılaşmasında Mersin İdman Yurdu'nu 2-1'le geçti. Yeni teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile ilk galibiyetini alan yeşil-beyazlılar, Bursa Atatürk Stadı'na da 3 puanla veda etmiş oldu. Mersin İdman Yurdu’nda Eren Tozlu'nun 37. dakikada orta alandan gönderdiği ara pasıyla topla buluşan Welliton, sol ayağıyla yerden yaptığı vuruşla kaleci Mert Günok'u avladı: 0-1. 
Bursaspor ikinci yarıya fırtına gibi girdi. Jorquera'nın pasıyla rakip ceza alanı içerisinde topla buluşan Necid, soğukkanlı hareketlerle önünü boşalttıktan sonra çok sert vurarak maça denge getirdi: 1-1. Timsah'ın galibiyet golü gecikmedi. Golden 7 dakika sonra Emre Taşdemir'in kale ağzına doldurduğu topu kafayla ağlara gönderen Sercan Yıldırım, Bursaspor'u öne geçirdi: 2-1.  Ev sahibi ekipte Hosogai, Mersin'de ise Servet Çetin sarı kart görerek cezalı duruma düştü. > A.Faruk ÇABUK - Bursa (İHA)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...