Mustafa Denizli, şampiyonluk ümitlerinin sürdürdüğünü söyledi

Düzenleyen:
Mustafa Denizli, şampiyonluk ümitlerinin sürdürdüğünü söyledi

SPOR Haberleri

G.Saray’ın hocası, “Camia olarak hiçbir zaman pes etmeyiz. Bu yarışın nisan ayının ortalarına doğru nereye geleceğini hep beraber görürüz” dedi

Galatasaray Teknik Direktörü Mustafa Denizli 1-1 berabere kaldıkları Kayserispor maçına ilişkin, "Bu şartlarda baktığımızda 1 puanı kötünün iyisi olarak değerlendirebiliriz" dedi. Tecrübeli hoca, şampiyonluk yarışının ligin sonlarına doğru devam edeceğini belirterek, "Galatasaray camiasında hiç kimse ilk yarı sonunda şampiyonluktan umudu kesmez. Ben de asla kesmem. Bu yarışın nisan ayının ortalarına doğru nereye geleceğini hep beraber görürüz. Biz elimizden geleni yaparız. Son haftalarda puan kaybettiğimiz maçlarda rakiplerimiz fazla puan kaybına uğramadı" diye konuştu. Denizli, transfer döneminde geldiği günden itibaren takıma katkı verecek genç oyuncular almayı hedeflediklerini belirterek, "Belki bir tecrübeli oyuncu olabilir ama diğerleri 25 yaş altında olacak. Hepsini değerlendiriyoruz. Bu süreci en sağlıklı şekilde değerlendirmeliyiz. 9-10 futbolcuyla alternatifli olarak görüşmelerimiz devam ediyor. Düşündüğümüz her yere asgari iki alternatifli düşüncelerimiz var. İlk aşamadaki hedefimiz birinci alternatifleri bitirebilmek" değerlendirmesinde bulundu.
Donk istediğim oyuncu
Sarı-kırmızılıların hocası, Kasımpaşa oyuncusu Ryan Donk'un transfer sürecine ilişkin olarak da "Transferler bir projedir, bu projeler ancak imzalar atıldığında gerçekleşir. Donk benim istediğim bir futbolcu. Gerçekleşir mi bilmiyorum, temaslar olmuştur. Olumlu da geçebilir ama herhangi bir şekilde imzalar atılmadan 'bu transferler gerçekleşti' demek çok doğru değil" diyerek sözlerini tamamladı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...