Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Malikâneye talip oldu

Düzenleyen:
Malikâneye talip oldu

GÜNDEM Haberleri

Melek İpek; oğlu Akın İpek’in Fethullah Gülen için yaptırdığı iddia edilen eve kiracı olmak için aylık 30 bin doları gözden çıkardı.

Ebru Karatosun ANKARA 
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ örgütüne finans sağladığı iddiasıyla Akın İpek’in şirketlerine kayyum atanmıştı. El konulan gayrimenkuller arasında İncek’teki dev malikâne de var. 17-25 Aralık darbe girişimi başarılı olsaydı Fethullah Gülen Türkiye’ye dönecek ve Akın İpek’in onun için yaptırdığı ultra lüks malikânede oturacaktı. İpek ailesine evi boşaltmaları ya da kira bedeli karşılığında oturmaları için 1 ay süre verilmişti.  Söz konusu sürenin dolmasına az bir zaman kala İpek ailesinden bir adım atıldı. İncek’teki eve, Melek İpek talip oldu. Anne İpek’in “Bedeli her ne olursa olsun, biz kiralayacağız” dediği ifade ediliyor. Kayyumun değer tespiti araştırmaları devam ediyor. Evin yaklaşık 30 bin dolara kiraya verileceği öne sürülüyor. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...