Mescit bitecek saldırganlar hesap verecek

Düzenleyen:
Mescit bitecek saldırganlar hesap verecek

GÜNDEM Haberleri

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın talimatıyla, ODTÜ yerleşkesinde yaşanan olaylara ilişkin kurulan komisyonun, tartışmalara yol açan mescidin tadilatının bitirilmesini ve namaz kılan öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen öğrencilere üniversite yönetimi tarafından yapılacak işlemleri yakından takip edeceği bildirildi.

YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç’ın talimatıyla, ODTÜ yerleşkesinde yaşanan olaylara ilişkin kurulan komisyonun, tartışmalara yol açan mescidin tadilatının bitirilmesini ve namaz kılan öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen öğrencilere üniversite yönetimi tarafından yapılacak işlemleri yakından takip edeceği bildirildi. Eleştirilerin odağındaki isim olan ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Acar da, Saraç’a, mescidin büyütülmesi için yapılan tadilatın yaklaşık bir ay içerisinde tamamlanacağı sözünü verdi. YÖK üyeleri, üniversitede incelemelerde bulunup öğrencilerle görüştükten sonra Saraç’a rapor sunmuştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...