Diyarbakır'da patlama: 1 ölü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Diyarbakır'da patlama: 1 ölü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Diyarbakır'da 2'nci Sanayi Sitesi'nde bulunan hurdaların araçlara yüklenmesi sırasında meydana gelen patlamada 30 yaşındaki Mehmet Öner Kılıç öldü, Murat Çelik ise ağır yaralandı. Polis, patlamanın neden kaynaklandığını belirlemek için çalışma başlattı.

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi Huzurevleri Semti'nde bulunan 2'nci Sanayi Sitesi'nde toplanan hurdaların kepçelerle kaldırılıp, araçlara yüklenmesi sırasında, belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Şiddetli patlamada çalışan işçiler Mehmet Öner Kılıç ile Murat Çelik ağır yaralandı. Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Mehmet Öner Kılıç, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Hastanede tedavisi süren Murat Çelik'in durumun ağır olduğu öğrenildi. 

Olay yerine gelen olay yeri inceleme ve bomba uzmanı ekipleri bölgede geniş çaplı incelemede bulundu. Polis, patlamanın kaynağını belirlemek için çalışmasını sürdürüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...