Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Silopi'de PKK saldırısı: 1 Asker şehit

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Silopi'de PKK saldırısı: 1 Asker şehit

GÜNDEM Haberleri  / DHA

ŞIRNAK'ın sokağa çıkma yasağı bulunan Silopi İlçesi'nde PKK'lı teröristlerin saldırısında 1 asker şehit oldu, 1 asker yaralandı.

Genelkurmay Başkanlığı'ndan yapılan açıklamada, "28 Aralık 2015 tarihinde saat 15.20’de Şırnak ili Silopi ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında Bölücü Terör Örgütü mensuplarınca gerçekleştirilen saldırı sonucu biri ağır olmak üzere iki kahraman silah arkadaşımız yaralanmıştır. Yaralanan silah arkadaşlarımız derhal hastaneye sevk edilmiş olup, ağır yaralanan silah arkadaşımız hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Diğer silah arkadaşımızın tedavisine devam edilmektedir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu saldırıda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, şehidimizin değerli ailesine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza ve Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır; yaralanan Kahraman silah arkadaşımıza acil şifalar temenni ediyoruz. Kamuoyuna saygı ile duyurulur" denildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...