Orgeneral Akar’dan birliklere denetim

Düzenleyen: / Kaynak: iha
Orgeneral Akar’dan birliklere denetim

GÜNDEM Haberleri  / iha

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, 25 Aralık 2015 tarihinde Kocaeli ve Gölcük bölgelerinde Deniz Kuvvetleri Komutanlığı birliklerinde inceleme ve denetlemelerde bulundu.

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Akar, incelemeler kapsamında, ülkenin güvenliğinin sağlanmasında ve deniz hak ve menfaatlerimizin korunmasında etkin rol oynayan donanmamıza ait TCG BARBAROS fırkateyni ve TCG I. İNÖNÜ denizaltısını ziyaret ettiği belirtilerek, Cengiz Topel Deniz Hava Üssünde Deniz Karakol Uçağı hakkında bilgi aldığı kaydedildi.

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar’ın, Gölcük Tersanesi’nde, inşası devam eden havadan bağımsız tahrik sistemine sahip PİRİREİS denizaltısının inşa faaliyetlerini yerinde incelediği kaydedilerek, Taktik Geliştirme Doktrin ve Analiz Merkezinde, milli olarak geliştirilen Deniz Harp Oyunu simülasyon sistemi hakkında bilgi aldığı ve Donanma personeli ile görüştüğü belirtildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...