Fenerbahçe takibi sürdürüyor

Düzenleyen:
Fenerbahçe takibi sürdürüyor

SPOR Haberleri

Fenerbahçe, Süper Lig'de ilk yarının son haftasında konuk ettiği Medicana Sivasspor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Spor Toto Süper Lig'de ilk yarının kapanış maçında Fenerbahçe, Sivasspor'u 2-1 mağlup etti.

 Van Persie ve Kjaer'in golleriyle sonuca giden sarı lacivertliler, bu sonuçla ilk yarıyı Beşiktaş'ın 1 puan gerisinde 2. sırada kapattı.

Maça fırtına gibi başlayan Fenerbahçe aradığı golü de 24. dakikada buldu. Diego'nun sert şutunda kaleciden dönen topu affetmeyen Van Persie, Sarı Kanarya'yı 1-0 öne geçirdi. Golden sonra da vites düşürmeyen Fenerbahçe, ilk yarıda 11 gol pozisyonuna girerek bu sezon kendi adına en yüksek performansı sergiledi.

Ancak dakikalar 43'ü gösterirken Kadıköy'de büyük bir şok yaşandı. Fenerbahçe'den sezon başında kiralanan Beykan Şimşek,  şık bir vuruşla Sivasspor'a 1-1'lik eşitliği getirdi.

İlk yarı bu skorla geçilirken 2. yarıda da Fenerbahçe kasırgası esti. Sivas kalesini ablukaya alan sarı lacivertliler aradığı golü 77. dakikada Kjaer'in kafasıyla buldu.

Fenerbahçe: 2 - Medicana Sivasspor: 1

Hakemler: Fırat Aydınus, Aleks Taşçıoğlu, Arkın Akgöl

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Alves, Kjaer, Hasan Ali Kaldırım (Dk. 66 Caner Erkin), Mehmet Topal, De Souza, Markovich, Diego (Dk. 29 Ozan Tufan), Volkan Şen (Dk. 81 Mehmet Topuz), Van Persie

Medicana Sivasspor: Setkus, Cicinho, Boye, İbrahim Öztürk, Erkan Kaş (Dk. 80 İbrahim Akın), Yiğit İncedemir (Dk. 79 Taouil), Kone, Burhan Eşer, Beykan Şimşek, Chahechouhe, Eneramo (Dk. 66 Ziya Erdal)

Goller: Dk. 24 Van Persie, Dk. 77 Kjaer (Fenerbahçe), Dk. 43 Beykan Şimşek (Medicana Sivasspor)

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...