Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Diego devam edemedi

Diego devam edemedi

SPOR Haberleri

Van Persie'nin attığı golün mimarı olan Brezilyalı yıldız, yaşadığı sakatlık nedeniyle oyuna devam edemedi

Maçın 24. dakikasında Robin Van Persie'nin golünün mimarı olan Diego Ribas sakatlandı. Sert şutu sonrası bacağında ağrı hisseden ve yedek kulübesine değiştir işareti yaparak kendini yere bırakan Brezilyalı yıldız, 2 dakika sonra oyundan çıkarak yerini Ozan Tufan'a bıraktı. MR'ı çekilen ve sağ bacak üst ön adale zarında küçük bir kanama tespit edilen sambacının tedavisine başlandı. Bu arada Diego Ribas ile birlikte sarı-lacivertli ekipte sezon başından bu yana yaşanan sakatlık sayısı 28'e yükselmiş oldu. 

MEHMET TOPUZ 2 AY SONRA
Fenerbahçe'de 7. sezonunu geçiren ve sene sonu sözleşmesi bitecek olan Mehmet Topuz, 2 ay sonra ilk 18'e girmeyi başardı. Alper, Nani ve Fernandao'nun yokluğunda şans bulan Topuz, 81'de de oyuna girdi.

VOLKAN ŞEN LİGDE İLK KEZ
Nani ve Alper Potuk'un yokluğunda Volkan Şen ilk 11'de şans buldu. Sarı-lacivertli formayla ligde 8 maçta sonradan oyuna giren Volkan, ilk kez 11'de sahaya çıktı.

GERÇEKTEN KOMEDİ! 
Sivasspor Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonu hakemlere veryansın etti: "Maçın gidişatı iyi değildi ama hakemlerin de çok büyük baskısını yedik. Büyük maçlarda hep yiyoruz. Cicinho'ya verilen bir sarı kart var. Gerçekten komedi. Üzülüyorum. Büyük statlara çıkan hakemlerin elleri ayakları titriyor."

ŞUT REKORU! 
Sivasspor kalesini dünkü mücadelede 24 kez yoklayan Fenerbahçe, bu sezon Süper Lig'de en çok şut çektiği maçını oynadı. Sarı-lacivertliler, bu şutların 10 tanesinde kaleyi buldu ve 2 gol attı. Hollandalı futbolcu Robin van Persie ise 7 ile en çok şut çektiği karşılaşmasını oynadı.

ESKİ DOST TRİBÜNDE 
Yaklaşık 1.5 yıl Fenerbahçe forması giyen ve taraftarların sevgisini kazanan İsviçreli futbolcu Reto Ziegler dün akşam Ülker Stadyumu'ndaydı. Mücadeleyi tribünden takip eden başarılı sol bek, maç sonrası da eski arkadaşlarıyla hasret giderdi ve Türkiye'yi çok özlediğini söyledi.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...