Denizli'den Terimvari değişim

Düzenleyen: / Kaynak: Sabah
Denizli'den Terimvari değişim

SPOR Haberleri  / Sabah

Denizli, Terim'in 2011'de yaptığı değişimin bir benzerini bir yıl içinde Galatasaray'da gerçekleştirecek

Sezonun ilk yarısını lider Beşiktaş'ın 11 puan gerisinde tamamlayan Galatasaray, reforma hazırlanıyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, 2011 yazında Fatih Terim'in yaptığı gibi bir yıllık vadede takımın tamamını değiştirmek istiyor. İşte takımının 30 yaş ortalamasını aşağı çekmek isteyen Denizli'nin transferdeki yol haritası: 

10 KİŞİLİK LİSTE HAZIR

Genel sekreter Fatih İşbecer ve sportif direktör Cenk Ergün ikilisi, araya menajer sokmadan oyuncular ve kulüpleri ile direkt görüşmelere başladı. Mustafa Denizli'nin 10 kişilik bir oyuncu listesi hazırladığı öğrenildi. Bunun içinde Sebastian Rode gibi transferi çok zor isimler de var. Bayern Münih, Carlo Ancelotti Haziran'da işbaşı yapana kadar Rode'yi hiçbir kulübü vermeyeceğini Galatasaray'a bildirdi.

DENAYER STOPERE

Takım savunması problemli olan Galatasaray'da Mustafa Denizli stoper transferi istemedi ve Jason Denayer'i bu bölgede kullanacağını söyledi. Denizli, Hamza Hamzaoğlu'nun sağ bekte denediği Denayer'i Chedjou ile birlikte savunmanın göbeğinde oynatacak.

TEK YERLİ SELÇUK

Yapılacak transferlerle birlikte Mustafa Denizli'nin kafasında yabancı ağırlıklı bir ilk 11 var. Selçuk dışında hiçbir yerli oyuncunun forması artık garanti değil. İyileşen Denayer ve Carole savunmaya monte edilip takım gençleşecek. Donk dışında sağ bek, kanat ve forvete alınacak yabancılar direkt ilk 11 oynayabilecek düzeyde olacaklar.

Düzenleyen:  - SPOR
Kaynak: Sabah
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...