Galatasaray takviye çalışmalarında gaza bastı

Düzenleyen:
Galatasaray takviye çalışmalarında gaza bastı

SPOR Haberleri

Sarı-kırmızılı yönetim, Faslı futbolcu Tannane’yi Heracles’ten resmen istedi. Pazarlıklar sürerken, işin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor

Ligin ilk yarısını üçüncü sırada kapatarak beklentileri karşılayamayan Galatasaray transfer çalışmalarını büyük bir hızla sürdürüyor. Kasımpaşalı Ryan Donk ile anlaşan sarı-kırmızılılar, sağ bek bölgesinde Van Rhijn için temaslarını sıklaştırmıştı. Yönetim, Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin isteği doğrultusunda Heracles’te forma giyen Oussama Tannane’yi gözüne kestirdi. Hollanda kulübünün başkanı Jan Smit, Galatasaray’ın resmi olarak kendilerine teklif sunduğunu açıkladı ve "Oussama'yı transfer etmek istediklerini bize ilettiler. Bu konuda oyuncuya bir zorluk çıkarmayacağız. Futbolcumuz gitmek isterse ve Galatasaray yeterli ücreti öderse bu transfer gerçekleşecek" sözlerini kullandı.
3 milyon avro istediler
İki kulüp arasında pazarlıklar sürerken, transferin bitmesine kesin gözüyle bakılıyor. Heracles'le 2017'ye kadar sözleşmesi bulunan Oussama Tannane için Hollanda kulübü, Galatasaray'dan 3 milyon avro istiyor. Yönetim ise 2.5 milyon avroda ısrarcı. Genç oyuncunun Galatasaray yönetimi ile el sıkıştığı ve “Sözleşme uzatmayacağım” diyerek garanti verdiği belirtildi. 21 yaşındaki Faslı asıllı Hollandalı oyuncu bu sezon çıktığı 14 maçta 9 gol atıp 3 asist yaptı. Mustafa Denizli, Kayserispor karşılaşması sonrasında transferle ilgili açıklamalarda bulunmuş ve “25 yaş altı oyuncular listemizde öncelikli” ifadelerini kullanmıştı.

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...