Kim tutar bizi!

Düzenleyen:
Kim tutar bizi!

SPOR Haberleri

Siyah-beyazlı kulübün 1 numarası, "Böyle oynadığımız sürece bizi kimse yenemez. Başakşehir'de 15 bin kişiye oynadık, takım coştu. Bir de stadımız olsa neler olacak" dedi

Ligin ilk yarısını 41 puan ve 41 golle kapatıp '41 kere Maşallah' dedirten Beşiktaş'ta teknik heyet ve idareciler temkinli açıklamalar yapsalar da içten içe şampiyonluk şarkıları söylenmeye başlandı. 11 yıl aradan sonra takımın en iyi ilk yarı performansını ortaya koyduğunu hatırlatan Başkan Fikret Orman, "Böyle coşkulu oynadığımız sürece bizi kimse yenemez" dedi. Şampiyonluk için konuşmanın erken olduğunu belirten Orman, "Stadımız olmadan, her maçı deplasmanda oynayarak bu başarıyı yakalamak önemli bir kriter. Başakşehir'de 15 bin taraftarımızın önünde oynadık, takım coştu. Bir de maçlarımızı kendi stadımızda, o muhteşem atmosferde oynasak kim bilir neler olacak" ifadelerini kullandı. Bütün takımı kutladığını söyleyen Orman, "İlk yarıyı lider kapatarak önemli bir iş başardık. Ama daha önemlisi ligin sonunda liderlik koltuğunda olmak" dedi. 
Kartal’a Güneş doğdu
Beşiktaş'ın elde ettiği başarıda en büyük sahibi olarak ise Teknik Direktör Şenol Güneş ön plana çıktı. Tecrübeli hoca, genç oyuncular için de büyük fırsat oldu. Güneş, siyah-beyazlı takımda da suskun Oğuzhan'a, hırçın Gökhan'a, 'bitti' denilen İsmail'e ve Beşiktaş'ın yedek golcüsü Cenk Tosun'a sınıf atlattı. Oğuzhan bu yılki performansıyla Beşiktaş'ın maestrosu unvanını ele geçirirken attığı ve attırdığı gollerle Beşiktaş'ı zirveye taşıyan isimlerin başında geldi. Gökhan Töre, Şenol Güneş'le birlikte kariyerinin en parlak dönemini yaşarken, sakatlıklarla boğuşan ve bitme noktasına gelen İsmail Köybaşı kendini yeniden milli takımda buldu. Güneş'in oynattığı hücum futbolu sayesinde Alman yıldız Gomez yeniden küllerinden doğarken, Cenk Tosun da fırsat bulduğu her maçta kalitesini ispat ederek Beşiktaş'ın yeni kazancı oldu.  
> Hüseyin EROĞUL

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...