Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Huzurlu tatil

Düzenleyen:
Huzurlu tatil

SPOR Haberleri

Robin van Persie'nin golüne Beykan cevap verdi. Simon Kjaer attığı golle tribünleri ayağa kaldırdı. Fener Beşiktaş'ı takip etmeyi sürdürdü

M.EMİN ULUÇ

Yenilmez bir armadaydı Fenerbahçe. Kadıköy’de 14 maçtır yenilmemiş, son 17 resmi maçında bileği bükülmemişti sarı-lacivertlilerin. Hücum gücünün 3’te 2’sini oluşturan Nani ve Fernandao’nun yokluğuna rağmen, yer Kadıköy, rakip de Sivas olunca galibiyet çok da zor değildi aslında şampiyon adayına. Sıkıntılı bir sezon geçirmesi bir yana, bu sezon tek deplasman galibiyeti olan Sivas, Saracoğlu’nda da sadece 1 maç kazanmıştı tarih boyunca. Maç başladığında görüldü ki, iki takım da istatistikler doğrultusunda hareket edecekti. Fenerbahçe kazanmak, 1 puana razı olan Sivas da sürpriz yapmak için oynayacaktı. Fırat Aydınus’un ilk düdüğünü komutanın hücum emri olarak algılayan Fenerbahçe, top yekun bir saldırı başlattı Sivas kalesine. Önce Markovic aşırttı, ardından Kjaer kafayla yokladı. Derken, assolistler sahne aldı. 24’te Diego ceza sahası dışından sert şutladı, Setkus’un çeldiği topu önünde bunan Robin van Persie ağları havalandırdı: 1-0. Ancak golle birlikte gelen sakatlık taşları yerinden oynattı.
Etten duvarı Viking yıktı
Çektiği şut sonrası sakatlanan Diego yerini Ozan Tufan’a bırakınca, Fenerbahçe’nin hücum organizasyonu değişti. İlk kez bir arada oynayan Markovic-Ozan-Volkan üçlüsü son paslarda inanılmaz hatalar yapınca akın akın gelen ataklardan gol sesi çıkmadı. İlk ciddi atağını 43’te geliştiren Sivas’ta Burhan Eşer’in sağdan ortasına Fenerbahçe altyapısından yetişen Beykan Şimşek vurdu: 1-1. İlk yarıyı beklemediği bir sonuçla kapatan Fenerbahçe, sahaya inanılmaz bir hırsla döndü. Savunma orta sahaya taşınmış, orta alan oyuncuları ceza yayı üzerine yerleşmiş, hücumcular Sivas kale sahasında cirit atıyordu. Kadıköy’deki kuşatma inanılmaz anlara sahne oldu. 62’de Josef’in vuruşu direğe çarpıp auta çıkarken, 73’te RvP kaleciye, hemen ardından Ozan defansa takıldı. 75’te Volkan Şen de aşamadı etten duvarı. Ancak tribünler saç baş yolarken, 77’de savunmadan gelen Kjaer, Caner’in sol kornerden ortasına ön direkte kafayı vurdu, Kadıköy hayat buldu: 2-1. 90’da Markovic boş kaleye atamasa da Fenerbahçe ilk yarıyı 3 puanla ve huzurla noktaladı. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...