Aslan'ı çizdi

Düzenleyen:
Aslan'ı çizdi

SPOR Haberleri

"Ligde ilk iki takım arayı açtı. 3. (G.Saray) ve diğerlerinin puanları yakın. Aralarında ciddi çekişme olur"

Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira, Sivasspor galibiyeti sonrası ilginç ifadeler kullandı. "Birinci dakikadan 90'a kadar baskılı bir oyun oynadığımızı söyleyebilirim. Girdiğimiz pozisyonları değerlendirebilseydik maçı daha erken bitirebilirdik" diyen Portekizli teknik adam, "Taraftarlarımız harika gerçekten. Böyle tutkulu, kulübüne bu denli bağlı bir taraftarı hiç görmedim. İkinci yarı, ilk yarı gibi son derece mücadeleci geçecek. Ligin ilk 2 sırasındaki takımlar arayı açmış gibi gözüküyor. Ama 3. sıradan sonrasının da puanları birbirine çok yakın. Onlar arasında da ciddi bir çekişme olacaktır" diyerek tarihi rakip G.Saray'ın artık altındaki takımlarla UEFA Avrupa Ligi mücadelesi vereceğini ima etti. 
Pereira en iyilerden
Sarı-lacivertli teknik adam, "Güvenli bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. İlk yarıyı bitirdik, dinleneceğiz bir süre. Tüm Türk toplumuna aileleri ile beraber, mutlu bir yıl diliyorum. Çok çekişmeli bir yıl bizi bekliyor. Ligin en güçlü takımı olduğumuzu kanıtlamamız gerekiyor" açıklamasında bulundu. F.Bahçe bu sezon ilk 17 haftada 12 galibiyet 4 beraberlik 1 yenilgi aldı ve 40 puan topladı. Sarı-lacivertliler böylece son on sezonun ilk yarıları içinde en iyi ikinci dereceyi elde etti. Bu periyotta ilk yarı bitimi itibarıyla en yüksek puanı 2013-14 sezonunda Ersun Yanal yönetimindeki F.Bahçe toplamış ve 41 puan elde etmişti. 

Düzenleyen:  - SPOR
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...