Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Ramazanoğlu: Terör mağdurları ev ev tespit edilecek

Düzenleyen:
Ramazanoğlu: Terör mağdurları ev ev tespit edilecek

GÜNDEM Haberleri

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Doğu ve Güneydoğu’da yaşanan terör olaylarından dolayı göç etmek zorunda kalan mağdur ailelerin ihtiyaçları için ev ev dolaştıklarını söyledi.

Damla Peker ANKARA
Halen bölgede envanter çalışması yaptıklarını belirten Ramazanoğlu, şunları kaydetti: “Bu bölgelerdeki kaymakam ve valiliklerle ev ev dolaşarak bütün tespitleri yapıyor. Biz hangi ailenin nerede olduğunu, nereye gittiğini, hangi ailelerin nelere ihtiyaç duyduğunu tespit etmiş durumdayız. Tespit edilen aileler hangi ailelerin yanına yerleştirilmiş, ailelerin oradaki ihtiyaçları neler ve orada birlikte yaşadıkları ailelerle beraber eve dönüşlerinde nelere ihtiyaçları olacak bunların da tespiti yapıldı. Şuanda temel ihtiyaç konusunda hiçbir sıkıntı yok. Herkesin giyeceği, yiyeceği ve yakacağı temin edilmiş durumda.” Ramazanoğlu, çocuklara sosyal medyada bazı yasaklar getirileceği iddiaları üzerine ise şunları kaydetti: “Yasaklarla bir yere varılamayacağını biliyorum. Yasaklamayacağız fakat korumaya çalışıyoruz. Bunun için ‘güvenli aile internet paketi’ hazırlandı. Bu paket pek duyurulamadı. Bu paketin hem ulaşılabilirliğin artırmak hem de kullanım esnekliğini arttırmak için aileleri bilinçlendirme çalışmaları yapacağız.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...