Oğuzhan Özyakup, 'Daha ne yapayım hocam'

/ Kaynak: Fanatik
Oğuzhan Özyakup, 'Daha ne yapayım hocam'

SPOR Haberleri  / Fanatik

Oğuzhan Özyakup ile Şenol Güneş, Torku Konyaspor maçının son dakikalarında sıra dışı bir diyalog yaşadı.

Milliyet'in haberine göre; Beşiktaş’ın hocası 4-0 önde olmalarına rağmen genç yıldızdan savunmaya daha fazla yardım etmesini isteyince hiç beklemediği bir yanıtla karşılaştı. Siyah-beyazlı oyuncunun kollarını iki yana açıp, “Daha ne yapayım hocam! Her yere koşuyorum, gol bile attım” demesi, yedek kulübesindeki herkesi kahkahaya boğdu.
Beşiktaş’ta dördüncü sezonunu geçiren ve ortaya koyduğu performansla Süper Lig’in ilk yarısına damga vuran Oğuzhan Özyakup, Torku Konyaspor karşılaşmasının son dakikalarında Teknik Direktör Şenol Güneş’le sıradışı bir diyalog yaşadı.
Karşılaşmada gol perdesini açan Oğuzhan son dakikalarına 4-0 önde girdikleri maçta Güneş’ten beklemediği bir uyarı aldı. Siyah-beyazlı hoca, genç yıldızdan savunmaya daha fazla yardım etmesini isterken, Oğuzhan’ın kollarını iki yana açıp, “Daha ne yapayım hocam! Her yere koşuyorum, gol bile attım” demesi, yedek kulübesindeki herkesi kahkahaya boğdu.

‘Takımda zor tutarız’
Sadece oynadığı futbolla değil, neşeli tavırları ve kişiliğiyle de Beşiktaş’ın önemli karakterlerinden biri olan Oğuzhan’ın, maçın bitimine birkaç dakika kala yaptığı bu esprinin arkasında ise daha fazla gol atma isteğinin olduğu öğrenildi. Geçen sene bu sezona göre daha az forma giymesine rağmen Aston Villa başta olmak üzere birçok kulüpten teklif alan Oğuzhan, bu sezon sergilediği performansla Avrupalı kulüplerin dikkatini çekmeye devam ediyor.
Avrupa’daki birçok ünlü kulübün kendisini takip ettiğini bilen siyah-beyazlı futbolcunun bu nedenle son dakikalarda bir gol daha bulmaya çalıştığı, maçın ardından da esprilerini soyunma odasında devam ettirdiği belirlendi. Oğuzhan’ın karşılaşmadaki başarılı oyunu nedeniyle tebrikleri de kabul ettiği kaydedildi.Bu arada Oğuzhan’ın Süper Lig’in ilk yarısındaki performansından çok memnun olan Beşiktaşlı yöneticilerin ise “Sezon sonu onu takımda zor tutarız. Böyle oynamaya devam ederse çok ciddi teklifler gelir” yorumunu yaptıkları aktarıldı.

20 maçta 5 gol, 6 asist
Oğuzhan Özyakup, Spor Toto Süper Lig ve Avrupa’da toplam 20 maçta forma giyerken, 5 gol attı, 6 kez de asist yaptı.

SPOR
Kaynak: Fanatik
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...