Beşiktaş'ta çifte bomba yolda!

Beşiktaş'ta çifte bomba yolda!

SPOR Haberleri

Lig tatile girdi, Kartal transfer çalışmalarında atağa kalktı.

Süper Lig’de sezonun ilk yarısının sona ermesinin ardından Siyah-Beyazlılar, ara transfer dönemi için çalışmalara hız verdi. Teknik direktör Şenol Güneş’in takıma yeni bir kaleci ve stoper kazandırılması isteğini bildirmesinin ardından harekete geçen Beşiktaş’ta yönetim, bu konuda belirlediği isimlerle resmi görüşmelere başladı. 
Bu doğrultuda Başkan Fikret Orman, Dnipro’nun deneyimli kalecisi Denys Boyko ve Brezilyalı stoperi Douglas Silva için Ukrayna ekibiyle ilk resmi teması kurdu. Bu 2 isim için Mavi-Beyazlılar’dan fiyat isteyen ve 10 milyon Euro’luk geri dönüş alan Orman’ın, bu rakamın yarısını önerdiği ve kıran kırana pazarlıkların sürdüğü öğrenildi. 

Douglas’ın menaceri: Henüz sonuçlanan birşey yok
Transferle ilgili olarak konuşan Douglas’ın menaceri Malik Arutiunov, FANATİK’e yaptığı açıklamada, tarafların görüşme aşamasında olduğunu söyledi. Arutiunov, “Dnipro kulübü ve Beşiktaş arasındaki pazarlıklar devam ediyor. Henüz sonuçlanan bir durum yok. İki kulüp anlaştığında gerekli açıklama yapılacaktır” yorumunda bulundu.

Başkan Orman: 1 dakikada alabiliriz!
Transfer çalışmalarıyla ilgili olarak açıklamalarda bulunan Başkan Orman, “En kral kaleciyi 1 dakika içerisinde alabiliriz. Kulübü 5 milyon Euro mu istiyor? Al sana 7 dersin, anında imzayı attırırsın. Ama ben böyle yapmıyorum. 5 milyon Euro olan oyuncuyu, nasıl 2 ya da 3 milyon Euro’ya alırız onun peşindeyiz. Taraftarımızın ve camiamızın içi rahat olsun. Süreç uzayabilir. Ama 2 takviye yapacağız” ifadelerini kullandı.

Cillessen için kritik görüşme 
Başkan Fikret Orman, Dnipro’lu futbolcular için temaslarını sürdürürken kulübün dış ilişkilerden sorumlu yöneticisi Erdal Torunoğulları da Hollanda’da Jasper Cillessen için Ajax’la masaya oturdu. 
Kariyerine başka bir ülkede devam etmek istediğini açıklayan ve Türkiye’ye yeşil ışık yakan 26 yaşındaki yıldız file bekçisi için Hollandalı yetkililerle yaptığı ilk görüşmeden olumlu bir izlenimle ayrılan Torunoğulları’nın, gelişmeleri Başkan Fikret Orman’la paylaşacağı ve kulübün transferdeki yol haritasının bu ikili görüşme sonrasında netleşeceği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...