Mesajları yüzünden Barcelona'dan kovuldu!

Mesajları yüzünden Barcelona'dan kovuldu!

SPOR Haberleri

Katalan devi Barcelona, dün tarihinde hiç görülmemiş anlar yaşadı. B takımına transfer edilen 24 yaşındaki Sergi Guardiola’ya dün resmi imza attıran Barcelona, birkaç saat içinde de sözleşmeyi feshetti. Sebebi ise Sergi Guardiola’nın, Katalonya hakkında attığı aşağılayıcı tweetler oldu.


Transferin resmi internet sitesinden duyurulur duyurulmaz, Barcelonalı taraftarlar harekete geçti. Guardiola’nın Real Madrid taraftarı olduğu ve 2013 yılında Katalonya’yla ilgili mesajlarını kulübe gönderen Barçalılar, futbolcunun sözleşmesini feshettirmeyi başardı.

Mesajları yüzünden Barcelona'dan kovuldu!
Barcelona Kulübü de yaptığı resmi açıklamayla oyuncunun sözleşmesinin feshedildiğini duyururken, "Barcelona Kulübü, Sergi Guardiola ile olan sözleşmesini, futbolcunun kulübümüz ve Katalonya ile ilgili saldırgan tweetlerinin bulunması nedeniyle feshetmiştir" ifadelerini kullandı.

Mesajları yüzünden Barcelona'dan kovuldu!
Guardiola konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Kulübün kararını anlıyorum. Onların yerinde ben olsam aynı şeyi yapardım. Ancak bu tweetleri ben yazmadım” diyerek kendini savundu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...