Paramparça yine rekor kırdı

Düzenleyen:
Paramparça yine rekor kırdı

MAGAZİN Haberleri

Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği ve ekranların en çok izlenilen dizisi ‘Paramparça’, 28 Aralık Pazartesi akşamı 47. Bölümüyle AB kategorisinde 6.67 rating, 17.07 izlenme payı ve ABC1 kategorisinde 8.83 rating, 19.83 izlenme payı ile birinciliğini yine korudu.

Başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın sabırsızlıkla beklenen 47. Bölümü soluksuz izlendi.

GERÇEKLER GÜN YÜZÜNE ÇIKTI
Cihan, ailesini paramparça eden Harun’dan intikam almakta kararlıydı. Çekmeceden silahını çıkartan Cihan’ı durduran kişi Yıldırım oldu. Bu esnada silahın patlamasıyla yürekler ağıza geldi. Her ikisinin de yara almadan kurtulduğu bu sahne, izleyenleri ekrana kilitledi.

Dilara’nın yalıyı terk etmesi, Yıldırım’ın Candan ile olan ilişkisi, Hazal’ın bir gece kulübünde yine başını belayı sokması dizinin temposunu bir an olsun düşürmeyen sahnelerdi. Son sahnede ise Dilara’nın gizlediği hamileliği ortaya çıktı. Cihan, Dilara’nın ultrason sonuçlarını görmesiyle büyük bir şok yaşarken, bu sahne sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

Düzenleyen:  - MAGAZİN
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...