İzmir’de feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: iha
İzmir’de feci kaza: 3 ölü, 3 yaralı

YAŞAM Haberleri  / iha

İzmir’in Foça ilçesinde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

Kaza, Foça ilçesi 7. Jandarma Komando Eğitim Alayı önünde meydana geldi. Yeni Foça’dan Foça istikametine giden İzmir Su ve Kanalizasyon İdaresi (İZSU) personelini taşıyan 35 DSR 84 plakalı araç, karşı yönden gelen ve Yeni Foça istikametine giden 35 AD 5346 plakalı otomobille kafa kafaya çarpıştı. Çevreden geçen araçlar ve alaydaki askerlerin durumu bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Servis, itfaiye, kaza kırım ekibi sevk edildi. Yaralılara ilk müdahaleyi olay yerinden geçen vatandaşlar ve bir doktor yaptı. Kazada, 35 DSR 84 plakalı araç içerisindeki İZSU personeli Engin Beytorun hayatını kaybederken, İZSU Foça İlçe Müdürü Fatih Karatay ağır yaralandı. Diğer araçtaki Metin Yiş, Vesim Yiş, Maşallah Yiş ve Murat Yiş de yaralandı.

AYNI AİLEDEN İKİ KİŞİ HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Hastaneye kaldırılan ve durumu ağırlaşan aynı aileden Metin Yiş ile Vesim Yiş, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Kazada ağır yaralanan Maşallah Yiş’in durumunun ağır, Murat Yiş’in sağlık durumunun ise iyi olduğu bildirildi.

Ameliyata alınan İZSU Foça İlçe Müdürü Fatih Karatay’ın ise yoğun bakımda tedavisi devam ediyor.

Düzenleyen:  - YAŞAM
Kaynak: iha
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...