Genelkurmay Başkanlığı: Cizre, Silopi ve Sur'da toplam 214 terörist öldürüldü

Düzenleyen: / Kaynak: AA
Genelkurmay Başkanlığı: Cizre, Silopi ve Sur'da toplam 214 terörist öldürüldü

GÜNDEM Haberleri  / AA

Genelkurmay Başkanlığı, Cizre Silopi ve Sur'da süren operasyonlarda 214 teröristin öldürüldüğünü bildirdi. Cizre'de teröristlerin açtığı ateş sonucu 5 yaşında bir çocuk hayatını kaybetti.

Genelkurmay Başkanlığından, Şırnak'ın Cizre ve Silopi ilçeleri ile Diyarbakır'ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlarda 214 teröristin öldürüldüğünü bildirildi. Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde önemli yurt içi olaylara ilişkin bilgi verildi. Buna göre, dün Cizre, Silopi ve Sur'da birer bölücü terör örgütü mensubu etkisiz hale getirildi. Bugüne kadar Cizre'de 155, Silopi'de 17, Sur'da 42 olmak üzere 214 terörist etkisiz hale getirildi. 

Cizre'de teröristlerin açtığı ateş sonucu beş yaşındaki bir çocuk hayatını kaybetti. Silopi'de 13 el yapımı patlayıcı imha edildi, 3 barikat kaldırıldı. Sur'da ise 4 barikat kaldırılırken, 3 el yapımı patlayıcı imha edildi.

Ayrıca, Iğdır'da yürütülen operasyonlarda bölücü terör örgütü işbirlikçisi olduğu ileri sürülen 14 kişi yakalandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...