TFF'den Muharrem Usta açıklaması

TFF'den Muharrem Usta açıklaması

SPOR Haberleri

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Trabzonspor Kulübü'nde başkanlığa seçilen Muharrem Usta'nın adının resmi internet sitesinde yer almamasıyla ilgili bir açıklama yayımladı.

"Bazı medya organlarında, Trabzonspor Başkanı Sayın Muharrem Usta'nın federasyonumuz tarafından tanınmadığı ve 'tff.org' sitesinde isminin yer almadığı yönünde kamuoyunu yanlış yönlendiren haberler yer almıştır" denilen açıklamada, "Trabzonspor AŞ olarak tescil edilen kulübümüzün başkanı Muharrem Usta'nın isminin sitemize girilmesi için, Kulüp Tescil Talimatı'nın 11. maddesi gereği, Trabzonspor AŞ'nin genel kurulunu yapması ve yönetimini federasyonumuza bildirmesi beklenmektedir" ifadeleri kullanıldı.

Konuyla ilgili olarak Usta'nın seçildiği günden bu yana Trabzonspor ile gerekli yazışmaların yapıldığı, şirket genel kurulunun da ocak ayı içinde gerçekleştirileceğinin öğrenildiği belirtilirken, "Bunun yanı sıra, Trabzonspor Kulübü'nde başkanlığa seçilen Muharrem Usta ve yönetim kurulunu tebrik eden ilk kurumlardan birisi olduğumuzu hatırlatırız" değerlendirmesinde bulunuldu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...